Programma: 10 maart Jhelisa; 11 maart Capercaillie; 17 maart Lightning Seeds, Dodgy; 18 maart Boh Foi Toch, Barby Pop, Van Wanten
Programma: 10 maart Jhelisa; 11 maart Capercaillie; 17 maart Lightning Seeds, Dodgy; 18 maart Boh Foi Toch, Barby Pop, Van Wanten.