Van het binnenhof. Dl. 2 en 3 (Nederbragt)
2.a.Rede van J.Th. de Visser, gehouden in de zitting van de Tweede Kamer der Staten-Generaal van [...] 8 December 1904. b. REde van P.J.M. Aalberse, [...], c. Rede van Th. Heemkerk, [...]. 40 p