Een eerbetoon van de Belgische Kamer van afgevaardigde aan haar voormalige president, Huysmans bij diens 90ste verjaardag
Een eerbetoon van de Belgische Kamer van afgevaardigde aan haar voormalige president, Huysmans bij diens 90ste verjaardag.