Resultaten van een opiniepeiling onder de jeugd te Heerlen-Noord inzake de wenselijkheid van jeugdvoorzieningen / . Jongeren in Heerlen Noord : wat ze denken, doen en willen (Gemeentelijke Onderzoekingsdienst, 1970)
Omslagtitel: Jongeren in Heerlen Noord : wat ze denken, doen en willen.