Spiegel van Roermond : . Max Behretz (1913-1942) : het verzet van een vredesactivist in Roermond (Rabobank, 2011)
Hierin: Max Behretz (1913-1942) : het verzet van een vredesactivist in Roermond / door Hein van der Bruggen, p.64-97.