Zestig vragen en antwoorden over de Internationale Orde van Goede Tempelieren (I.O.G.T.) (J. Banda (Grootloge der I.O.G.T.), 1933)
Bewerkt naar den Duitschen "Kleiner Guttempler-Katechismus" door Bernhard Jülich.