Richtlijn voor een groepsbespreking over het onderwerp: [Dl] 2. Gelijke kansen voor iedereen? Wat zit er vast aan stijging en daling op de maatschappelijke ladder? (Nederlands Verbond van Vakverenigingen)
Stencil. Ingeb. bij: Gelijke kansen voor iedereen?