Hearing Veendam over plan-Kikkert om in Ter Apel een militair oefenterrein in te richten. Bartelds gearresteerd na het gooien van stinkbommem (1970)
Hearing Veendam over plan-Kikkert om in Ter Apel een militair oefenterrein in te richten. Bartelds gearresteerd na het gooien van stinkbommem.