Verslag van de delegatie van het Nederlands Verbond van Vakverenigingen over de voorbereidende conferentie en het daarop volgend constituerend congres van het Internationaal Verbond van Vrije Vakverenigingen gehouden van 28 November tot 9 December 1949 in [...] London. [Ondertekend: J.G. van Wouwe, secretaris] ([Amsterdam, 1949)
Gestencild.