Steunfunkties in het sociaal-kultureel werk : (Provinciale welzijnsraad, 1983)
1. Klub- en buurthuiswerk en samenlevingsopbouw. 76 p. 2. Maatschappelijk aktiveringswerk. 78 p. 3. Kunstzinnige vorming/amateuristische kunstbeoefening. 74 p. 4. Indentiteitsgebonden jeugd- en jongerenwerk. 92 p.