Het ontwerp van wet op de vervreemding van landbouwgronden. Interim- rapport van de commissie - [Th.L.M.] Thurlings betreffende het vraagstuk van de landbouwkundige toetsing van koopovereenkomsten (Centrum voor Staatkundige Vorming, 1952)
Stencil.