De roode meidoorn
Bijvoegsel van: "Het Volk" Dagblad voor de Arbeiderspartij (ZF 17514 en PM 2479). 1 mei-nummer verschijnt op 30 april. (1931): Bijvoegsel behoorende bij "Het Haagsche Volk", (1932): Bijvoegsel van Vooruit, vanaf (1934): Bijlage van de bladen van "De Arbeiderspers" (1926) - (1927) ingebonden bij Het volk (ZF 17514).