Sarekat-Islam Congres (2e nationaal congres)/ 20-27 October 1917 te Batavia (Landsdrukkerij, 1919)
Behoort bij de geheime missive van den regeeringscommissaris voor inlandsche en arabische zaken van 23 Augustus 1918, no 416.