Transport en opslag. Transport en opslag in de groothandelsbedrijven. IV Handleiding bij rationalisatie in het transport en in de opslag voor de groothandel in levensmiddelen ('s-Gravenhage)
Branche Commissie voor de "levensmiddelenhandel" van de Algemene Verladers- en Eigen Vervoerders Organisatie E.V.O.