Herdenkingstentoonstelling ter gelegenheid van het 275-jarig bestaan der Portugees-Israëlietische Synagoge te Amsterdam in het Stedelijk Museum : . Catalogus herdenkingstentoonstelling Portugees-Israëlietische Synagoge : Amsterdam 1950-5710 (s.n.])
Omslagtitel: Catalogus herdenkingstentoonstelling Portugees-Israëlietische Synagoge : Amsterdam 19500-5710.