Fractievoorzitter Biesheuvel overlegt met woordvoerder Kieft voorafgaand aan de behandeling van de begroting van Financiën
Fractievoorzitter Biesheuvel overlegt met woordvoerder Kieft voorafgaand aan de behandeling van de begroting van Financiën.