Congres over de Vredeswerk in het kader van het 10-jarig bestaan van de Vereniging Dienstweigeraars. Namen van personen op bijlage - Béguin, Guus,
Congres over de Vredeswerk in het kader van het 10-jarig bestaan van de Vereniging Dienstweigeraars. Namen van personen op bijlage.