De Joden van Leeuwarden. Geschiedenis van een Joods cultuurcentrum. Met een bijdr. van J.F. van Agt over "De synagogen in Leeuwarden en elders in Friesland" en met een inl. van E. Berlinger (Van Gorcum, 1974)
Met afbn, bibliogr. en prtn.