De textielarbeider : . De textielarbeider : orgaan van den Alg. Ned. Bond van Textielarbeiders
Vanaf (1899): Alg. Ned. Bond van Textielarbeiders; vanaf (1904): ... De Eendracht [na fusie met Katoenbewerkersbond De Eendracht]. (1941) bijlage van: Arbeid. Weekblad van ... (ZF 17013). - Voortgezet als: Textiel en kleeding. Bond van Arbeiders ... (ZF 17242), vanaf (1945): De eendracht. Orgaan ... (ZF 30302).