V.l.n.r.: Kaper, Rem, Wouda, De Haas en Schermerhorn. Herdenking te Alkmaar door het L.C. van de IAMV Holland dat Schermerhorn 70 jaar is - Visser, T.,
V.l.n.r.: Kaper, Rem, Wouda, De Haas en Schermerhorn. Herdenking te Alkmaar door het L.C. van de IAMV Holland dat Schermerhorn 70 jaar is.