Hoofdcommissaris Versteeg geleidt een paard van de marechaussee. Afdruk van exemplaar van Gemeentearchief Den Haag
Hoofdcommissaris Versteeg geleidt een paard van de marechaussee. Afdruk van exemplaar van Gemeentearchief Den Haag.