Stenogram rozmów Solidarności z rządem . list J. Rulewskiego i M. Łabentowicza do KKP : dod. spec.. WPROST Wspólnie, Prawdziwie, Rozumnie, Otwarcie, Solidarnie, Twórczo : tygodnik NSZZ "Solidarność" w MZRiP Płock, no. 7, 1981 - [ed. committee, ill. P.K.] (NSZZ "Solidarność" MZRiP, 1981)
Creation and circulation: For organizational use