Ai, schobbejak, we zullen jou wel krijgen, leelijke dief - Hahn, Albert
Titel prent: Politieagent: Kom, vrindje, wat aanstappen. Wat? Wou je liever niet door die drukke straat?... Ill. bij In onzen rechtstaat.