1e congres van Nederlandsche industriëelen op 24 Februari 1921 te Amsterdam, belegd door het Verbond van Nederlandsche Fabrikantenvereenigingen. Stenografisch verslag (Nijgh & van Ditmar, 1921)
Met reg.