Aarbøger for nordisk Oldkyndighed og Historie. [Med Samarb. af S. Larsen og C.A. Jensen] (Gyldendalske Boghandel o.s.v., 1915)
Udg. af Det Kongelige Nordiske Oldskrift-Selskab. 1915, III. Raekke. Bd. 5, 1.