Onstaan en 40-jarig bestaan van de Calvinistische Juristenvereniging / . Veertig jaren Calvinistische Juristen Vereniging (s.n.], 1963)
Omslagtitel: Veertig jaren Calvinistische Juristen Vereniging 1923-1963.