Diverse originele ontwerpen voor reclame, affiches, vaandels, omslagen, theater, glas-in-lood en oorkondes. En ontwerpen van portretten. Zie inventarislijst - Hahn, Albert,
Diverse originele ontwerpen voor reclame, affiches, vaandels, omslagen, theater, glas-in-lood en oorkondes. En ontwerpen van portretten. Zie inventarislijst.