Patijn begroet Leopold III bij zijn aankomst op een receptie op de Nederlandse ambassade te Brussel. Tekst op achterzijde
Patijn begroet Leopold III bij zijn aankomst op een receptie op de Nederlandse ambassade te Brussel. Tekst op achterzijde.