Bepalingen betreffende de post-, telegraaf- en telefoondiensten. - Ketentoean-ketentoean tentang pekerdjaan pos, kawat dan talipon. Samengest. door het Departement van binnenlandsch bestuur. Uitg. van de commissie voor de Volkslectuur (Ruygrok, 1921)
Handleiding ten dienste van de inlandsche bestuursambtenaren op Java en Madoera, 39/G.B.