Einde bezetting NSM. Directeur Bosman (achter tafel, met bril) overlegt met OR-NSM en Industriebond (bestuurder Honing: rechts) - Pellanders, Michel,
Einde bezetting NSM. Directeur Bosman (achter tafel, met bril) overlegt met OR-NSM en Industriebond (bestuurder Honing: rechts).