Jasper en het rokertje - Lecq, Bas van der.
Muziek: Nedly Elstak (trompet), Arend Nijenhuis (bas), geluid: Ben Faber, camera: Wim Vogler, Jan Boon, Bas van der Lecq. Ook beelden van Robert Jasper Grootveld op zijn vlotje 'Kom-Mikki' in de Singelgracht, ca. 1955.