43 interviews met vakbondsbestuurders, afgenomen door Jan Varkenvisser tussen 1981 en 1989. Met uitgeschreven tekst. Als archief beschreven, zie: Collectie Interviewproject vakbondsbestuurders - Varkenvisser, Jan.
43 interviews met vakbondsbestuurders, afgenomen door Jan Varkenvisser tussen 1981 en 1989. Met uitgeschreven tekst. Als archief beschreven, zie: Collectie Interviewproject vakbondsbestuurders.