15e verjaardag van zijn zoon Christian (tweede van rechts). Derde van rechts zijn dochter Monique. Rechts zijn vrouw
15e verjaardag van zijn zoon Christian (tweede van rechts). Derde van rechts zijn dochter Monique. Rechts zijn vrouw.