Prae-adviezen over de vragen: Welke beteekenis moet worden toegekend aan de coöperatie van kleine ondernemers op het gebied van landbouw, nijverheid en handel? [...]. [Van D. Bos, J. Nouwens, K. Reyne en H.J. Tasman] (Müller, 1907)
Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek.