Resultaten van de Ronde Tafel Conferentie zoals aanvaard tijdens de tweede algemene vergadering welke op 2 November 1949 werd gehouden [...]. te 's-Gravenhage. Uitg. door het Secretariaat-Generaal van de Ronde Tafel Conferentie (Kolff)
Hierbij ingeb.: Ontwerp der constitutie van de Republiek der Verenigde Staten van Indonesië.