Zasady i taktyka Partji Komunistycznej. I. Ważneijsze uchwały Partji od Zjazdu Zjednoczeniowego w Grudniu 1918 do Konferencji Partyjnej w kweitniu 1920 r (Warszawa, 1920)
Komunistyczna Partja Robotnicza Polski.