Doktoren, medewerkers en Van Zutphen (midden, zittend) op Zonnestraal tijdens een bezoek van de zusters Hoffman (naast Van Zutphen), die een muzikaal soirée hebben gegeven. Rechts, zittend: Van Lier
Doktoren, medewerkers en Van Zutphen (midden, zittend) op Zonnestraal tijdens een bezoek van de zusters Hoffman (naast Van Zutphen), die een muzikaal soirée hebben gegeven. Rechts, zittend: Van Lier.