Wolny Związkowiec . biuletyn informacyjny Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność", no. 58, 1981 - [ed. Hanna Janiak et al.] (NSZZ "Solidarność" "Huta Katowice", 1981)
Creation and circulation: For organizational use; Logo: Huta K