Particuliere briefwisseling tussen J. van den Bosch en D.J. de Eerens. 1834-1840. En eenige daarop betrekking hebbende andere stukken. Uitg. door F.C. Gerretson en W.Ph. Coolhaas (Wolters, 1960)
Met regs.