Wetenswaardigheden. Sociale verzekering. Huispersoneel (Bedrijfsvereniging voor Detailhandel en Ambachten (DETAM), 1957)
Uitvoeringsorgaan Sociale Verzekering voor Detailhandel, Ambachten en Huishoudelijk Personeel.