Hem de tenir l'ull molt alerta. Vigilar, vigilar i vigilar sense descans; cal saber com viuen i què fan durant les hores del dia i de la nit molts dels que pertanyen a l'exèrcit, els que treballen ... (Seid wachsam, seid wachsam ... und wenn Ihr einen faschistischen Agenten entdeckt, vernichtet ihn ohne ... Frömmigkeit ... Josep Diaz) - Parti Socialista Unificat de Catalunya (P.S.U.C.); Gutenberg, Barcelona
Bemerkungen: am oberen Rand handschriftlicher Vermerk: 12-1937; auf die Rückseite eines anderen Plakats gedruckt