Gala-diner ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van De Dageraad in het Victoria-hotel aan het Damrak. Vijfde van links, staand: Kooker. Staande, vierde van rechts: De Ronde. Zittend: tweede van links: Presser; vierde van links: Annie Romein. Staand, midden: Jan Romein
Gala-diner ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van De Dageraad in het Victoria-hotel aan het Damrak. Vijfde van links, staand: Kooker. Staande, vierde van rechts: De Ronde. Zittend: tweede van links: Presser; vierde van links: Annie Romein. Staand, midden: Jan Romein.