Frederik IV og Slesvig. En historisk Fortolkning af Arvehyldingsakterne af 1721 (Schultz, 1901)
Indbydelsesskrift til Kjøbenhavns Universitets Aarsfest til Erindring om Kirkens Reformation, November 1901.