Verbondsvergadering in de RAI over "NVV en het communisme". De delegaties van Mercurius, ANGB en Bouwbond overleggen. Van Otterlo (Bouwbond), geheel rechts zittend. Gepubliceerd in De Vakbeweging, 18-11-1971 - Haas, Joh. de,
Verbondsvergadering in de RAI over "NVV en het communisme". De delegaties van Mercurius, ANGB en Bouwbond overleggen. Van Otterlo (Bouwbond), geheel rechts zittend. Gepubliceerd in De Vakbeweging, 18-11-1971.