Het verzorgingsniveau van huishoudens (Stichting Wetenchappelijk Onderzoek Konsumentenaangelegenheden, 1981)
Bevat: Deel 1. Operationalisering van een analyseschema. Deel 2. Verslag van het literatuuronderzoek. - Bibl.