Delegatie uit buitenland (UKI?) op werkbezoek in Amsterdam. Burgemeester De Vlugt met ambtsketen en puntbaardje
Delegatie uit buitenland (UKI?) op werkbezoek in Amsterdam. Burgemeester De Vlugt met ambtsketen en puntbaardje.