Internationale voetbalwedstrijd ter herinnering van de oprichting van de A.N.C.B. 25 jaar geleden. Plaats van de personen achter op de foto
Internationale voetbalwedstrijd ter herinnering van de oprichting van de A.N.C.B. 25 jaar geleden. Plaats van de personen achter op de foto.