Solomon Mahlangu Freedom College - Levie, Victor, (1985)
Set of four posters; produced by the Dutch Anti-Apartheid Movement on behalf of the ANC; photo's: Eli Weinberg Photolab a.o. Deel oplage met Nederlandse tekst - set van 4 posters over de Solomon Mahlangu Vrijheidsschool van het ANC voor Zuid-Afrikaanse vluchtelingen in Tanzania.