Scheidsgerecht en bemiddeling. [Door H.Ch.G.J. van der Mandere] ([Typ. Albani, 1918)
Uitgave van den Algemeenen Nederlandschen Bond "Vrede door Recht". Ter herdenking van den openingsdag der eerste vredesconferentie op 18 Mei 1899.