Drukte bij Tuschinsky Theater bij het uitgaan van de film 'Het loon van de angst' met Yves Montand - Meerendonk, Ben van
Drukte bij Tuschinsky Theater bij het uitgaan van de film 'Het loon van de angst' met Yves Montand.